Adria apartments Krk

Izleti

Možda najbolji dio odmora, su jednodnevni izleti i ekskurzije. Sa busom ili brodom, uživati ćete istražujući ljepote majke prirode.

Izleti

Otok Krk je izuzetno lijep i od davnina naseljen, pa pruža prekrasne mogućnosti upoznavanja njegovih prirodnih ljepota, kulturne i povijesne baštine i običaja. Isto tako blizina i dobra povezanost s kopnom, omogućuje i upoznavanje bližih turističkih odredišta na Jadranu. Turističke agencije će vam ponuditi izlete autobusom ili brodom.

Eco panorama

Ovaj je izlet nezaboravno iskustvo! Posjetiti ćemo zaštićene krajolike gdje ćemo vidjeti bjeloglavog supa – kraljevsku pticu našeg neba, uz malo sreće do nas će doplivati i dobri dupin zaštitni znak Kvarnera, okupati ćemo se u osamljenoj uvali, upoznati skrivene kutke nenastanjenih otoka, s morske strane gledati zidine starog grada Krka, onoko kako su ih nekada gledali stari pomorci i osvajači….i još…

Panorama s kupanjem

Na ovome ćemo Vas izletu odvesti do najljepših plaža na Kvarneru, posjetiti ćemo malo ribarsko mjesto gdje još uvijek možete sresti ribare koji čiste mreže,nahraniti galebove na njihovom otočiću i okupati se u prekrasnom tirkizno plavom moru.

Vrbnik

Na ovom izletu posjetiti ćemo Vrbnik, mali gradić na stijeni, mjesto nastanka jedinstvenog vina Vrbničke Žlahtine. Prošetati ćemo kamenim uličicama, pronaći stare glagoljske natpise na kamenu, uživati u pogledu na vrbničko polje ispunjeno vinogradima, a onda se zavući u hlad stare koonobe probati domaći sir, pršut i nezaobilaznu zlatnu žlahtinu…